BOOTY PROGRAM

BY ANNEBEL VISSCHER

Let's grow that booty!

Eindelijk is het dan zo ver, mijn eigen booty programma is live!

7 jaar geleden stapte ik voor het eerst een sportschool binnen en sindsdien ben ik hier niet meer weg te slaan! Als iemand weet hoe het is om vanaf nul te beginnen en met tegenslagen om te gaan, dan ben ik het wel. Na deze 7 sportieve jaren, weet ik précies wat je moet doen om jouw booty te doen laten groeien en een gezonde relatie te creëren met jouw lichaam.

Dit programma bestaat uit de beste oefeningen met daarbij uitleg hoe je precies te werk moet gaan in de gym. Uiteraard heb ik het ook over herstel, voeding en supplementen. Als extra bonus hebben René en ik het over onze persoonlijke journey, en geven wij jou tips hoe je gemotiveerd blijft en nog veel meer!

ABOUT ANNEBEL VISSCHER

Meet the queen of the booty’s, Annebel Visscher. Jullie kennen mij waarschijnlijk van mijn deelname aan ‘Temptation Island’ waar ik samen te zien was met mijn verloofde! In 2022 was ik te zien in ‘Echte Meisjes In De Jungle’ waarin ik jullie mijn sportieve kant heb kunnen laten zien. De afgelopen jaren heb ik enorm veel praktijk ervaring opgedaan en ben ik mij door middel van verschillende online cursussen gaan verdiepen op het gebied van: fitness, voeding, herstel en alles wat hierbij komt kijken. Na mega veel vragen op social media heb ik dit voor jullie ontwikkeld, doe er je voordeel mee and let’s grow that booty!

Belangrijk: Excuses zijn verleden tijd, als ik het kan dan kan jij het ook!

Booty Program by Annebel

What to expect?

• 30 hoge kwaliteit video’s over training en content
• 5 modules
• 1 logboek
• 1 trainingsplan

And all of this for one goal:

GROW THE JUICIEST BOOTY!

 97,00

Toevoegen aan winkelwagen